Monday, May 11, 2009

Praktikal beb...

skrg bermula la era mempraktikal kan diri kita...sape2 yg dapat tempat best tu bertuahla..kalau tmpat aku ni mula2 dah kene study osi layer balik dah..hahahah...

so,good luck kt korang yg tgh praktikal tu..semoga di sayangi oleh bos masing masing...hahahah

4 comments:

baby at|ey said...

cian gle kudin kne stadi OSI layer blk. da lar menda tu kne balaj da 2 sem. haizz. cian2. lolz!

cool said...

waduh2..
1st day praktikal ku agak xsyiokk..
1st bln pertama kn blaja psl sys cmpany..
2nd buln br akn d beri task..
quite lonely n bowsan..
huhuhu..
pkerja cni majoriti skema n bercermin mata tebal..
hahhaha

kdin said...

tapi company aku best la..company yg betul2 buat network,kitorg(aku apek,bus)maybe bleh gi indonesia...hahah...jgn jeles la korang..

syafa said...

siot je..
aku nak itot...
huhu...
bw la aku sama...
aku dpt keja cam ssh je walaupun wat dlm uitm..
maka dgn e2..aku xpecaya lg kata2 CEO aku yg wat dlm uitm ni lepak...
tp ari ni je aku dah dtg lmbt..
msuk pkul 9..aku dtg pkul 10..
hehe...n da best part is..
xde bos yg nak mrh aku msuk lmbat..
hahahha....