Wednesday, May 20, 2009

earthing the earth

video

Sunday, May 17, 2009

upload your pic


Thursday, May 14, 2009

hari ini dah semalam


haa...panjat bang pek,jgn tak panjat...



semalam kudin dh panjat,ari ni aku plak...adoyaii....

bus di menara gading.

Wednesday, May 13, 2009

prakticalisme


wah segaknya abg ni, smbil pegang equipment rege rm60,000...hahah...
nk install kat pole 15meter..kene panjat woo...

ni la pole 15 meter,ntah ye ke tak la 15 meter.aku agak je...tapi gayat la aku naik..mahu nk terkucil aku kat ats tu...

nampak tak ade org kat atas tu?hahah...


ish, dah jadi mcm blog aku la plak...
sape2 nak post gak gbr2 menarik korang bleh la email kat aku...
nnt aku post kat sini..

Monday, May 11, 2009

Praktikal beb...

skrg bermula la era mempraktikal kan diri kita...sape2 yg dapat tempat best tu bertuahla..kalau tmpat aku ni mula2 dah kene study osi layer balik dah..hahahah...

so,good luck kt korang yg tgh praktikal tu..semoga di sayangi oleh bos masing masing...hahahah